Ervaring cliënten 

"Ik heb de behandelingen bij Wilma als heel persoonlijk, laagdrempelig en prettig ervaren."
- mei 2024 -

"Haptotherapie... in het begin dacht ik, wat is dit? Wat houdt het in? Hoe kan het mij helpen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en geleerd om aan mijn leerdoelen te werken en ze ook echt te gaan toepassen! Op naar een nieuwe ik!"
- januari 2024 -

"Mijn ervaring met Wilma is zeer prettig geweest. De sessies hebben mij goed geholpen om inzicht te krijgen in de stukken waar ik tegenaan liep. Zij heeft mij geholpen om weer te voelen i.p.v. te denken. Ik heb mijn grenzen leren kennen en daarmee ook geleerd mijn persoonlijke ruimte in te nemen. Vanaf het eerste moment heb ik mij op mijn gemak gevoeld bij Wilma. Ze is een betrokken therapeut met een fijne dosis humor. Absoluut een aanrader!"
- augustus 2023 - 

"Wilma is een professionele en gedreven behandelaar. Ze onderzoekt nieuwsgierig en waarderend wat nodig is en komt daardoor snel bij de kern. Ik heb veel over mezelf geleerd en de oefeningen zijn thuis eenvoudig herhaalbaar.
Ik voel me na een aantal afspraken weer mezelf en kijk met meer compassie naar wat ik moeilijk vind."
- februari 2023 -

""Ik heb de haptotherapie bij Wilma in de praktijk als heel fijn en leerzaam ervaren. Wilma is rustig en laagdrempelig, luisterde goed naar me en behandelde me altijd heel prettig en met veel respect.
Ook de oefeningen die we deden waren erg leerzaam, ik heb mezelf echt beter leren kennen in deze periode en heel veel aan de haptotherapiesessies gehad! Zeker een aanrader!"

- januari 2020 - 

Copyright Haptotherapie Baron